Koken

Komt u inspiratie opdoen? Wij verwelkomen u graag in onze bijna 2000m² grote toonzaal. Ons professioneel team van interieurarchitecten en keukenspecialisten staat graag voor u klaar. Omdat wij u geen eenheidsworst voorschotelen, wel integendeel, willen wij graag de nodige tijd voor u nemen. Daarom is het op voorhand maken van een afspraak zeker nuttig.
Want het individuele karakter van uw woning, van uw thuis, vraagt om het duidelijk uitfilteren van uw persoonlijke noden en behoeften.
Alleen op die manier kunnen we u een “gepast” ontwerp aanbieden: het past in uw thuis, het past bij uw verwachtingen, en het past in uw budget.

Vanaf dan zorgt een zeer nauwgezette planning ervoor dat de werken op de afgesproken tijd uitgevoerd worden. Uw interieurarchitect blijft over de gehele duur van het project uw contactpersoon, van ontwerp tot realisatie. De vakmensen van onze eigen plaatsingsdienst zorgen voor een perfecte uitvoering van alle voorziene werken.

Bij verbouwingen zorgen we, indien gewenst, zelf voor een metser, vloerder, loodgieter, electriciën,… en nemen we de volledige coördinatie graag op ons.

Voor u blijft er dan alleen nog te Koken, Wonen, en Beleven.